Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Solidarnostni sklad za mlade prek SMS sporočil

Objava: 17. 08. 2010 / 09:47
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Solidarnostni sklad za mlade prek SMS sporočil

Leto dni pred začetkom Svetovnega dneva mladih v Madridu lahko prek mobilnega telefona darujemo v sklad za tiste udeležence, ki sami ne morejo pokriti stroškov potovanja in bivanja v španski prestolnici.

Leto dni pred začetkom Svetovnega dneva mladih v Madridu so prireditelji ustanovili solidarnostni sklad, v katerem se darovi zbirajo prek mobilnih telefonov. S poslanim SMS sporočilom 'WJT 1,20 Euro' lahko darujemo v sklad za tiste udeležence, ki sami ne morejo pokriti stroškov potovanja in bivanja v španski prestolnici. Na ta način se bodo prireditve lahko udeležili tudi mladi iz revnejših predelov sveta. Nabirka s pomočjo SMS sporočil se prične v soboto.

Svetovni dan mladih se bo odvijal med 16. in 21. avgustom prihodnje leto v španski prestolnici. Po navedbah prirediteljev se je prijavilo že več kot dvesto tisoč udeležencev, med njimi sto tisoč Italijanov, sedemdeset tisoč Francozov, petdeset tisoč Poljakov in petindvajset tisoč Američanov. Uradno spletno stran prireditve si je moč ogledati na naslovu http://en.madrid11.com/.

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh