Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Susan Boyle bo pela za papeža

Objava: 20. 08. 2010 / 07:41
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Susan Boyle bo pela za papeža

Boylovi se bo med nastopom pridružila glasbena zvezdnica Michelle McManus, ki je slavo doživela po nastopu v oddaji ‘Pop Idol Show’ leta 2003.

Škotska pevka, ki je lansko leto presenetila svetovno občinstvo s svojim nastopom v oddaji 'Britanija ima talent', Susan Boyle, bo prihodnji mesec zapela svetemu očetu med njegovim obiskom v Veliki Britaniji. Novico so potrdili s Tiskovnega urada katoliške Cerkve na Škotskem. Boylovi se bo med nastopom pridružila glasbena zvezdnica Michelle McManus, katere nastop pred papeževo mašo v Glasgowu je ravno tako že potrjen.

Boylova, ki je dolga leta prepevala v župnijskem pevskem zboru, je po nastopu v oddaji, kjer iščejo talente, postala prava senzacija. Občinstvo se je sprva neprijazno odzvalo na njen preprost videz, ko pa je vrhunsko odpela skladbo ‘I Dreamed a Dream’ (Sanjala sem), je množica izbruhnila v navdušen aplavz. Njen prvi studijski album je bil doslej prodan v milijonskih nakladah.

Med papeževim obiskom bodo poleg Boylove nastopili še nekateri britanski vrhunski glasbeniki. Kot rečeno, naj bi pred papeževo mašo v Glasgowu 16. septembra zapela televizijska in pop zvezdnica Michelle McManus. Predvajala bo skladbo z naslovom ‘Home’, ki jo je napisal njen dvaindvajsetletni bratranec Michael Brady, njen program pa vsebuje tudi nekatere popularne skladbe.

McManusova je slavo doživela po nastopu v oddaji ‘Pop Idol Show’ leta 2003. Zdaj je priljubljena televizijska voditeljica večerne oddaje ‘The Hour’. V svojem prostem času kot prostovoljka spremlja mlade invalide na romanjih v francoski Lurd.

Pri papeževi maši v glasgowskem parku Bellahouston prireditelji pričakujejo okoli sto tisoč udeležencev, prek televizijskih ekranov pa naj bi dogodek po dosedanjih ocenah spremljala okoli milijarda ljudi.

McManusova je pred obiskom svetega očeta povedala, da je izredno počaščena ob izbiri za nastop v parku Bellahouston. Že sam papežev obisk se ji zdi zgodovinsko doživetje za vse škotske vernike in kot ponosna Škotinja in predana kristjanka se veseli, da bo pri dogodku dejavno udeležena.

Na fotografiji: Michelle McManus in Susan Boyle

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh