Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Susan Boyle je zdravnikom pokazala, da se motijo

Objava: 17. 11. 2010 / 08:39
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

Susan Boyle je zdravnikom pokazala, da se motijo

Boylova, mednarodni pevski fenomen, je v svoji pred kratkim izdani avtobiografiji razkrila, da so zdravniki njeni materi svetovali, naj jo splavi, ker so menili, da je njena nosečnost rizična.

Susan Boyle, mednarodni pevski fenomen, je v svoji pred kratkim izdani avtobiografiji razkrila, da so zdravniki njeni materi svetovali, naj jo splavi, ker so menili, da je njena nosečnost rizična, poročajo na spletnem portalu http://www.24kul.si/.

V svoji avtobiografiji, ki je izšla pred nekaj dnevi, opisuje svojo pot od trnja do zvezd. Avtobiografijo z naslovom 'The Woman I Was Born to Be' (Ženska, za kakršno sem bila rojena) je po lastnih besedah napisala zato, 'da bi ljudem dokazala, kako se sanje lahko uresničijo vsakomur'.
Škotinja Susan Boyle je med pevske zvezde poletela lanskega aprila po nastopu v britanskem televizijskem programu ‘Britanija ima talent’, ko je občinstvo osupnila z izvrstno interpretacijo ‘Dream a Dream’ iz muzikala ‘Les Misérables’. Na tekmovanju sicer ni zmagala, ampak je zasedla ‘le’ drugo mesto. Kljub temu je v prvih šestih tednih prodala devet milijonov albumov, kar ji je v tistem letu prineslo največje število prodanih albumov. Po Guinessovi knjigi rekordov je Boylova številka ena med ženskimi umetnicami v Veliki Britaniji z najhitreje prodajanimi debitantskimi albumi. Pred poldrugim letom je Susan Boyle še pela po krčmah, nato pa je zaslovela po vsem svetu in sedaj je objavila avtobiografijo, v kateri opisuje svoj vzpon od grdega račka in nepriljubljene šolarke do trpljenja pod žarometi.

Toda Boylova nikoli ne bi mogla sanjati o nastopih v mednarodni areni, če bi se njena mama strinjala z nasvetom zdravnikov, naj jo splavi. V avtobiografiji piše, da so zdravniki njeni materi Bridget Boyle, ki je imela že osem otrok, svetovali, naj ‘prekine’ nosečnost, ker so se bali zapletov. Mati je nasvet zavrnila, saj je kot predana katoličanka ostro nasprotovala splavu. Ko se je Boylova rodila s carskim rezom, zdravniki materi niso čestitali ob rojstvu krasne deklice. Njihov odnos je bil zadržan, ker so sumili na poškodbe možganov kot posledico pomanjkanja kisika. Zdravniki so materi dejali, ‘naj sprejme, da iz Susan nikoli ne bo nič’, in da ‘Susan nikoli ne bo ničesar dosegla’, zato naj ne pričakuje preveč od nje.

Boylova je prepričana, da so imeli zdravniki najboljše namene, vendar misli, da tega ne bi smeli izreči, kajti nihče ne more napovedovati prihodnosti. V avtobiografiji je še zapisala, da je borka in da je celo življenje delala na tem, da bi zdravnikom pokazala, kako se motijo.

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh