Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sveta maša v spomin na žrtve prometnih nesreč

Objava: 12. 11. 2010 / 08:38
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

Sveta maša v spomin na žrtve prometnih nesreč

Povabljene so družine in posamezniki, ki trpijo zaradi posledic prometnih nesreč in vsi, ki z njimi sočustvujejo in jim želijo stati ob strani.

S Tiskovnega urada SŠK sporočajo o dogodku, ki ga pripravljajo pri Škofijski Karitas Koper.

Škofijska karitas Koper se zaveda pomembnosti različnih aktivnosti ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč, s katerimi ljudje iz različnih družbenih okolij in različnih prepričanj izrazijo solidarnost z žrtvami prometnih nesreč, njihovimi svojci in tudi povzročitelji.
V ta namen bo v župnijski cerkvi Sv. Petra v Šempetru pri Gorici

v soboto, 13. novembra 2010,

sveta maša za vse žrtve prometnih nesreč. Povabljene so družine in posamezniki, ki trpijo zaradi posledic prometnih nesreč in vsi, ki z njimi sočustvujejo in jim želijo stati ob strani.

Ob 17.30 je predviden pogovor, ki ga bo vodila psihologinja Elza Čehovin, s pričevanjem udeležencev. Pri pogovoru bodo sodelovali predstavnik Zavoda Varna pot, oseba, ki trpi za posledicami prometne nesreče, sodelavka župnijske Karitas, ki je v svojem kraju pomagala pri blaženju stisk svojcev, ki so v prometni nesreči izgubili družinskega člana, ter zdravstveni delavec, ki se v svojem poklicu sooča s težkimi situacijami.

Ob 18.00 uri bo sveta maša, ki jo bo daroval šempetrski dekan in bolnišnični župnik Janez Kržišnik. Med sveto mašo bo zbrane nagovoril ravnatelj Škofijske karitas Koper Matej Kobal.

Predstavitev programa je pripravila: Jožica Ličen, namestnica ravnatelja ŠK Koper.

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh