Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tessa Afshar se veseli obiska v Sloveniji!

Mojca Masterl Štefanič
Za vas piše:
Mojca Masterl Štefanič
Objava: 07. 07. 2023 / 14:20
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 07.07.2023 / 14:55
Ustavi predvajanje Nalaganje
Tessa Afshar se veseli obiska v Sloveniji!
Članice knjižnega kluba iz Kozine. FOTO: Facebook/Tessa Afshar

Tessa Afshar se veseli obiska v Sloveniji!

Pisateljica Tessa Afshar je bralce po vsem svetu osvojila s tenkočutno literarno obravnavo svetopisemskih zgodb in oseb. Njena dela zelo dobro poznajo tudi številni slovenski bralci: pred kratkim je v slovenskem prevodu izšel že njen deseti roman z naslovom Skriti princ.

Dela Tesse Afshar so tudi v Sloveniji pogosta izbira bralnih skupin, priljubljena pisateljica pa je nedavno poskrbela za čudovito presenečenje: prek video klica se je udeležila srečanja navdušenih bralk v Knjižnici Kozina in se dlje kot eno uro pogovarjala s članicami tamkajšnje bralne skupine.

Preberite tudi: Pogovor s Tesso Afshar [VIDEO]

Na družbenem omrežju Facebook je Afsharjeva objavila navdušen zapis o dogodku, na koncu pa dodala, kako se veseli obiska v Sloveniji in »živega« srečanja z našimi bralci.

Tessa Afshar. FOTO: arhiv Družine

Za virtualno srečanje je poskrbela Jana Barba, ki je zapisala, kako knjige Tesse Afshar slovenske bralke »navdušujejo in zabavajo, obenem pa jih spodbujajo k duhovni rasti«.


Zapis Tesse Afshar

Priljubljena pisateljica je na družbenem omrežju Facebook zapisala:

»Pred nekaj tedni sem se zelo zabavala, ko sem govorila z izjemno bralno skupino, ki se zbira v majhnem mestu v prelepi Sloveniji. V očarljivi knjižnici, kjer se srečujejo, imajo po zaslugi prijazne knjižničarke vse moje knjige.

Ko končajo razpravo o knjigi, gredo na sladoled v bližnjo slaščičarno. Sladoled je očitno res dober, saj so članice skupine prebrale vse moje knjige, naslednja na seznamu pa je Skriti princ.

Upam, da se bom leta 2025 s svojimi slovenskimi bralci srečala tudi osebno, ko bomo obiskali to čudovito deželo in se družili z našimi čudovitimi založniki pri založbi Družina.

Ena od žensk mi je povedala, kako so jim te zgodbe pokazale, da je 'življenje v skladu s Svetim pismom mogoče'. In da 'naša volja ni vedno dobra za nas ali za druge'. Mislim, da je hudič ob njenih besedah kar dobil izpuščaje! Kajti ne glede na to, kje živite ali kakšen jezik govorite: to so resnice, ki jih moramo vsi ponotranjiti. Še posebej stvarnost, da je življenje v skladu s Svetim pismom mogoče!

No, mislim, da grem zdaj lahko na sladoled.

Jano in njen čudoviti knjižni klub sem spoznala prek zooma. Upam pa, da se bom leta 2025 s svojimi slovenskimi bralci srečala tudi osebno, ko bomo obiskali to čudovito deželo in se družili z našimi čudovitimi založniki pri založbi Družina.«

Knjižnica v Kozini. FOTO: Facebook/Tessa Afshar

Nalaganje
Nazaj na vrh