Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

‘Trdni v veri’

Objava: 11. 11. 2010 / 08:39
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

‘Trdni v veri’

V začetku tedna so v Madridu predstavili himno svetovnega dneva mladih, ki ga v španski prestolnici prirejajo avgusta prihodnje leto.

V začetku tedna so v Madridu predstavili himno svetovnega dneva mladih, ki ga v španski prestolnici prirejajo avgusta prihodnje leto. Kot poročajo pri vatikanskem radiu, uradna himna nosi naslov ‘Trdni v veri’ in se navdihuje v besedah apostola Pavla ‘Ukoreninjeni in sezidani v Kristusu, utrjeni v veri’. Himno so predstavili na vigilijo praznika zavetnice Madrida Device iz Almudena, izvedla pa sta jo mladinski orkester madridske občine in mladinski zbor iz El Escoriala.

Glasbo je napisal skladatelj in duhovnik Enrique Vazquez Castro, besedilo pa koordinator svetovnega dneva mladih v Madridu in madridski pomožni škof msgr. Cesar Franco.

Himna bo od 19. novembra na voljo v treh liturgičnih različicah, glasbeno-instrumentalni različici za velike zbore in pop verziji, že zdaj pa ji lahko prisluhnete na uradni spletni stran svetovnega dneva mladih (http://www.madrid11.com/en).

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh