Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Grazu odprli prvo avstrijsko akademijo za hospic

Objava: 08. 07. 2010 / 10:12
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

V Grazu odprli prvo avstrijsko akademijo za hospic

Cilj novoustanovljene akademije je postaviti trdne temelje učinkoviti osnovni izobrazbi in nadaljnjemu izobraževanju štajerskega društva Hospiz na univerzitetni ravni

V Grazu so minuli torek slovesno odprli prvo avstrijsko akademijo za hospic. Nova akademija bo delovala v okviru Univerze Karla Franzna, štajerskega društva Hospiz in Deželnega raziskovalnega središča. Po besedah predstojnika društva Hospiz je cilj novoustanovljene akademije postaviti trdne temelje učinkoviti osnovni izobrazbi in nadaljnjemu izobraževanju štajerskega društva Hospiz na univerzitetni ravni, obenem pa se tudi uspešno seznanjati s prihajajočimi znanstvenimi izzivi na tem področju.

Nova akademija bo sedemstotim častnim sodelavcem društva Hospiz na avstrijskem Štajerskem nudila temeljno znanstveno spremstvo na izobraževalni poti in jim ob koncu izdala ustrezna potrdila o usposobljenosti. Ob tem bo tudi ocenjevala delo društva in nenehno skrbela za izboljšanje kakovosti pri delu v društvu.

Ponudba akademije je izredno široka, od temeljnega in nadaljnjega izobraževanja do predavanj in javnih razprav na temo dela v hospicu.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh