Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

‘V Sloveniji dobrota in radodarnost nista prazni besedi!’

Objava: 12. 08. 2010 / 06:11
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:07
Ustavi predvajanje Nalaganje

‘V Sloveniji dobrota in radodarnost nista prazni besedi!’

Pater Pedro Opeka se je vsem slovenskim katoličanom in slovenskim škofom zahvalil za pomoč, ki so jo verniki zbrali na Slovenskem evharističnem kongresu v Celju.

Pater Pedro Opeka se je vsem slovenskim katoličanom in slovenskim škofom zahvalil za pomoč, ki so jo namenili Madagaskarju. Dar v višini 25.000 evrov je del nabirke, ki so jo verniki zbrali na Slovenskem evharističnem kongresu v Celju 13. junija letos. V uvodnem programu kongresa je s pričevanjem nastopil tudi misijonar Pedro Opeka.

Kot sporočilo Tiskovnega urada SŠK povzemajo pri vatikanskem radiu, se je pater Opeka za prejeti dar najlepše zahvalil in ob tem zapisal: ‘Vedel sem, da bo naše združenje dobilo del nabirke tiste nepozabne nedelje v Celju na evharističnem kongresu, nisem si pa predstavljal, da bo tako velika vsota! Bogu hvala in vsem slovenskim katoličanom in slovenskim škofom, ki so potem to razdelili! Bog povrni za tako veliko dobroto za naše revne družine v združenju Akamasoa’, je še zapisal p. Opeka in zaključil: ‘V Sloveniji dobrota in radodarnost nista prazni besedi!’

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Prenovljena v Gospodu
Duhovnost
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh