Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabilo na duhovno-literarni večer

Objava: 07. 11. 2007 / 13:22
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Vabilo na duhovno-literarni večer

Pri založbi Družina smo pred kratkim izdali dve zanimivi knjigi z bogato teološko vsebino: »Odpuščam in prosim odpuščanja« prof. d. Marije Stanonik in Od kod in kam? prof. dr. Cirila Sorča.

Delo dr. Marije Stanonik je poljuden in zelo berljiv teološki razmislek o odpuščanju in spravi, ki ga je avtorica obogatila s številnimi odlomki motivov odpuščanja in sprave v slovenski literaturi in različnih drugih priložnostnih spisih. Knjiga je nekakšna antologija avtorjev, ki so se posvečali tej temi.

Prof. dr. Ciril Sorč je s svojo najnovejšo knjigo Odkod in kam? osvetlil stvarstvo in človeško zgodovino s trinitarično razsežnostjo in jima v tej božji luči povrnil življenje in veselje do življenja. Knjiga govori o nepogrešljivi medsebojni povezanosti vsega, kar biva. V tej luči stvarstvo ni samo kulisa in mrtva snov, temveč je človekov »bio-top«, njego razširjeno telo, v katerem lahko uresniči svoje življenjske cilje. V odnosu do Boga in do stvarstva se oblikuje človek kot božja podoba in krona stvarstva.

V sredo, 14. novembra, vas vljudno vabimo na duhovno-literarni večer, na katerem bosta avtorja spregovorila o svojih knjigah. Prireditev bo ob 19. uri v prostorih Galerije Družina na Krekov trgu 1 v Ljubljani.


Lepo vabljeni!

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh