Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Osebna rast

Darovi nepopolnosti


Osebna rast

Darovi nepopolnosti

Brené Brown

Posvojiti svojo zgodbo in v tem procesu vzljubiti sebe je najbolj pogumno dejanje, ki ga bomo kdaj storili v svojem življenju. Več
22,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Darovi nepopolnosti
Darovi nepopolnosti
22,90€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-04-0513-9
Ikona seznama Avtor: Brené Brown
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Avtor prevoda: Ana Pavec
Ikona seznama Leto izdaje: 2018
Ikona seznama Število strani: 172
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 140 x 210 mm

O izdelku


Posvojiti svojo zgodbo in v tem procesu vzljubiti sebe
je najbolj pogumno dejanje,
ki ga bomo kdaj storili v svojem življenju.Kaj potrebujemo za življenje in ljubezen z občutkom lastne vrednosti? Kako sprejmemo nepopolnost? Kako krepimo tisto, kar potrebujemo, in opuščamo, kar nas zadržuje? Odgovori na vsa ta vprašanja so pogum, sočutje in povezanost, ki se zdijo veliki, vzvišeni ideali. Toda v resnici so vsakdanje prakse in če jih dovolj krepimo, postanejo neverjetni darovi. Dobra novica je, da je naša ranljivost tista, ki nas prisili, da posežemo po teh čudovitih orodjih. Ker smo ljudje in tako čudovito nepopolni, moramo rabo teh orodij vaditi vsak dan. Na ta način postanejo pogum, sočutje in povezanost darovi – darovi nepopolnosti.


Brené Brown, strokovnjakinja za sram in strah, nam v tej knjigi ne ponuja hitrih rešitev, uči pa nas o vseživljenjskem potovanju od 'Kaj neki si bodo ljudje mislili?' do 'Zadosten/na sem«.Sprejemanje svoje zgodbe je težko, vendar niti malo tako težko, kot če življenje preživimo na begu pred njo. Sprejemanje svoje ranljivosti je tvegano, vendar niti malo tako nevarno, kot če obupamo nad ljubeznijo in pripadnostjo in veseljem - izkušnjami, v katerih smo najbolj ranljivi. Le če smo dovolj pogumni, da raziskujemo svojo tčmo, bomo odkrili neskončno moč svoje luči. 


Dr. Brené Brown je raziskovalka, pisateljica in profesorica. Deluje na univerzi v Houstonu, na fakulteti za socialno delo, kjer preučuje pogum, ranljivost, sram in empatijo. Je avtorica štirih knjižnih uspešnic. Njen TED govor je s 35 milijoni ogledov eden od petih najbolj gledanih. Skupaj s svojo družino živi v Teksasu.


Darovi nepopolnosti


Morda bi letos svoje zaobljube obrnili in se odločili, česa si v svojem življenju ne želite.

Podobni izdelek

5,00€ Poglej izdelek: Kjer se poraja življenje

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh