Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Zgodovina

Priče skrivnosti

Grzegorz Górny, Janusz Rosikoń

Ali je Jezus res pustil za sabo materialne sledi ali gre v resnici samo za pobožne fantazije? Ali so anatomske podrobnosti in sledovi ran na tori... Več
34,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Priče skrivnosti
Priče skrivnosti
34,90€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-04-0426-2
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Avtor prevoda: Andrej Turk
Ikona seznama Leto izdaje: 2017
Ikona seznama Število strani: 336
Ikona seznama Vezava: trda za ovitkom
Ikona seznama Mere: 200 x 260 mm

O izdelku

Preučevanje Kristusovih relikvij

Ali je Jezus res pustil za sabo materialne sledi ali gre v resnici samo za pobožne fantazije? Ali so anatomske podrobnosti in sledovi ran na torinskem prtu z medicinskega stališča res preveč natančno, da bi jih lahko kdo podobil? Ali gre res za predmete, s katerimi je bil Jezus iz Nazareta dejansko v stiku, ali za goljufijo in navadno vraževerje?

Avtorja pričujoče knjige sta dve leti potovala po svetu, da bi našla relikvije, povezana s Kristusovim pasijonom – trpljenjem, smrtjo in pokopom – in odgovori na ta in še številna druga vprašanja. Pri tem se je srečala z vsemi svetovnimi priznanimi strokovnjaki, ki se ukvarjajo z Jezusovo relikvije - z enim samim razlogom: da bi bili pripravljeni, ali so res pristne.Rezultat njune raziskave jemlje dah: na podlagi različnih znanstvenih postopkov so prišli do rezultatov, ki temeljijo na zgodovinskih dejstvih in strokovnih ugotovitvah – in tako povsem v s krščanskim izročilom.

V tej veličastni izdaji boste poleg znamenitega torinskega prta našli doslej še neobjavljene fotografije Jezusovega križa, žebljev, trnove krone, stebra bičanja, argenteuilske suknje, manopelskega prtiča, oviedskega sudarija in drugih, manj znanih relikvij.

“Ta prečudovita knjiga, polna enkratnih fotografij, je sad vnetega in trdega raziskovalnega dela, odličen priročnik za vse, ki želite razširiti svoje znanje o tej temi.”
- Barrie M. Schwortz, Uradni fotograf raziskovalnega projekta torinskega prta


Na prtu zagledal Jezusovo podobo

Najdba Jezusovega križa

Podobni izdelek

Zgodovina
19,90€ Poglej izdelek: Plavi križ

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh