Ob spletnem nakupu nad 45 € strošek dostave namesto vas poravnamo mi!
Zapri
Iskanje
Akcija
Knjiga četrtletja
Prelistajte knjigo Prelistajte knjigo
Zgodovina

Priče skrivnosti

Grzegorz Górny, Janusz Rosikoń

Ali je Jezus res zapustil za sabo materialne sledi ali gre v resnici samo za pobožne fantazije? Ali so anatomske podrobnosti in sledovi ran na to... Več
19,90€ 34,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Priče skrivnosti
Priče skrivnosti
19,90€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-04-0426-2
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Avtor prevoda: Andrej Turk
Ikona seznama Leto izdaje: 2017
Ikona seznama Število strani: 336
Ikona seznama Vezava: trda za ovitkom
Ikona seznama Mere: 200 x 260 mm

O izdelku

Preučevanje Kristusovih relikvij

Ali je Jezus res zapustil za sabo materialne sledi ali gre v resnici samo za pobožne fantazije? Ali so anatomske podrobnosti in sledovi ran na torinskem prtu z medicinskega stališča res preveč natančne, da bi jih lahko kdo upodobil? Ali gre res za predmete, s katerimi je bil Jezus iz Nazareta dejansko v stiku, ali za goljufijo in navadno vraževerje?

Avtorja pričujoče knjige sta dve leti potovala po svetu, da bi našla relikvije, povezane s Kristusovim pasijonom – trpljenjem, smrtjo in pokopom – in odgovore na ta in še številna druga vprašanja. Pri tem sta se srečala s številnimi svetovno priznanimi strokovnjaki z vseh mogočih področij, ki se že leta zanimajo za Jezusove relikvije - z enim samim razlogom: da bi ugotovili, ali so res pristne.Rezultat njune raziskave jemlje dah: na podlagi številnih znanstvenih postopkov sta prišla do rezultatov, ki temeljijo na zgodovinskih dejstvih in strokovnih ugotovitvah – in so povsem v skladu s krščanskim izročilom.

V tej veličastni izdaji boste poleg znamenitega torinskega prta našli doslej še neobjavljene fotografije Jezusovega križa, žebljev, trnove krone, stebra bičanja, argenteuilske suknje, manopelskega prtiča, oviedskega sudarija in drugih, manj znanih relikvij.

“Ta prečudovita knjiga, polna enkratnih fotografij, je sad vnetega in trdega raziskovalnega dela, je odličen priročnik za vse, ki želijo razširiti svoje znanje o tej temi.”
- Barrie M. Schwortz, Uradni fotograf raziskovalnega projekta torinskega prta


Na prtu zagledal Jezusovo podobo

Najdba Jezusovega križa

Podobni izdelek

Zgodovina
35,90€ Poglej izdelek: Pučnik
Nazaj na vrh