Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Andrea Bocelli se zahvaljuje materi, ker ga ni splavila

Objava: 07. 06. 2010 / 08:52
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Andrea Bocelli se zahvaljuje materi, ker ga ni splavila

V novem videu na spletnem portalu YouTube italijanski pevec poje hvalnico ‘mladi pogumni ženi’, svoji materi

Italijanski pevec Andrea Bocelli je na posnetku, ki ga je objavil na spletnem portalu YouTube, povedal zgodbo o nosečnosti svoje matere, med katero so ji zdravniki svetovali, naj nerojeno dete splavi, saj naj bi se rodilo s hudimi okvarami. V novem videu se pevec materi zahvaljuje, da je sprejela ‘pravilno odločitev’ in svetuje vsem drugim materam, naj jim bo ta zgodba vzpodbuda za lastno življenje.

V posnetku z naslovom ‘Andrea Bocelli pripoveduje zgodbico o splavu’ pevec sedi za klavirjem in poslušalcem pripoveduje zgodbo o mladi nosečnici, ki jo v bolnišnico sprejmejo zaradi napada slepiča.

‘Zdravniki so morali bodoči mamici na trebuh položiti led. Ko so s terapijo zaključili, so ji predlagali, naj nerojeno dete splavi.’ Povedali so ji, da je to najboljša rešitev, saj naj bi se otrok rodil s hudimi okvarami.

‘Mlada pogumna žena pa se je odločila, da otroka ne bo splavila,’ nadaljuje pevec, ‘in dete se je rodilo. Ta ženska je moja mati, dete pa sem bil jaz. Morda sem malce pristranski, a vendar lahko rečem, da se je pravilno odločila.’

Bocelli v posnetku tudi izrazi željo, da bi njegova zgodba spodbudila številne matere v ‘težkem položaju’, ki vendarle želijo rešiti življenje svojega nerojenega otroka.

Italijanski pevec trpi za prirojeno zeleno mreno in je vid popolnoma izgubil v starosti dvanajstih let, potem ko je med igro nogometa utrpel udarec žoge v glavo.

Video je produciralo podjetje www.IamWholeLife.com, na pobudo Organizacije za človekove pravice, izobraževanje in pomoč (Human Rights, Education and Relief Organization – HERO).

Povezave: http://www.youtube.com/watch?v=6QfKCGTfn3o

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh