Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

BBC ob papeževem obisku računa na milijardo gledalcev

Objava: 06. 09. 2010 / 10:05
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

BBC ob papeževem obisku računa na milijardo gledalcev

Po ocenah britanske medijske hiše BBC si bo prihod papeža Benedikta XVI. na Škotsko prihodnji četrtek prek televizijskih ekranov po vsem svetu ogledala okoli milijarda ljudi.

Po ocenah britanske medijske hiše BBC si bo prihod papeža Benedikta XVI. na Škotsko prihodnji četrtek prek televizijskih ekranov po vsem svetu ogledala okoli milijarda ljudi. Pri BBC bodo prenašali vse dogodke na dan papeževega prihoda. Drugi dan obiska si bo prek televizijskih ekranov moč ogledati bogoslužje v londonski Westminstrski opatiji, pri mreži pa načrtujejo tudi prenose sobotnih in nedeljskih dogodkov v Londonu in Birminghamu. Semkaj seveda v okviru različnih BBC-jevih televizijskih in radijskih programov sodijo še posebne oddaje, zanimivosti in dokumentarni filmi.

Aaqil Ahmed, BBC-jev programski direktor za verstva in etiko, je poudaril, da gre za prvi papežev obisk po osemindvajsetih letih in prvi papežev državniški obisk v zgodovini Velike Britanije. Obisk ni pomemben le za milijone katoličanov v državi, pač pa tudi ‘za številne druge gledalce doma in po svetu’. S svojimi moderatorji in strokovnjaki bodo pri BBC-ju poskušali podati verodostojen vpogled v ta ‘zgodovinski dogodek’.

Povezave: http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/all/36F97CA47B290F4DC12577840028CABA?OpenDocument

Kupi v trgovini

Oče, zgodi se tvoja volja
Molitveniki
1,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh