Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Jutri srečanje družin novomeške škofije

Objava: 19. 03. 2009 / 12:04
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:09
Ustavi predvajanje Nalaganje

Jutri srečanje družin novomeške škofije

Jutri, v soboto, 21. marca 2009, se bo v novomeškem Centru biotehnike in turizma (Kmetijska šola Grm pod Trško goro) odvijalo prvo srečanje družin novomeške škofije z začetkom ob 9. uri.

Staršem in odraslim bo predavala psihologinja Julija Pelc, predsednica sekcije šolskih psihologov Slovenije. Predstavila bo obdobje mladostništva in značilnosti odraščanja otrok. Pri tem bo skušala ovrednotiti vlogo staršev in podati nekaj praktičnih nasvetov za lažje sožitje v družini z odraščajočimi otroki.

V popoldanskem delu srečanja bosta slovenska umetnika Elda Viler in Gregor Čušin navzoče obogatila vsak s svojim kulturnim programom: s priljubljeno slovensko popevko in z monokomedijo 'Evangelij po Čušinu'.

Srečanje se bo zaključilo s slovesno sveto mašo ob 16. uri, ki jo bo vodil novomeški škof msgr. Andrej Glavan, pri maši pa bodo sodelovali tudi otroci in starši.

Čez dan bo za otroke pripravljen program v različnih delavnicah, od vrtca za najmlajše, pa do svetopisemskih uric, glasbene, športne, ministrantske in skavtske delavnice ter vrtnarske delavnice z ogledom živali.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh