Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Knjižne novosti založbe Družina

Objava: 15. 05. 2008 / 09:37
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:09
Ustavi predvajanje Nalaganje

Knjižne novosti založbe Družina


DOBIČEK IN VREDNOTE

Knjiga Dobiček in vrednote izraža prizadevanja mednarodne krščanske zveze poslovnežev UNIAPAC za pravičnejši, bolj človeški svet. Je sad izčrpnih pogovorov in izmenjave izkušenj v zvezi z družbeno odgovornostjo podjetij. Zelo primerno branje tudi za slovenske krščanske poslovneže!

Več o knjigi





Ciril Sorč
BOG, KI DAJE KRILA

Priznani profesor teologije na Teološki fakulteti v Ljubljani in avtor številnih strokovnih in poljudnih knjig, pritrjuje. V svoji novi knjigi govori o upanju, ki ga daje vera v Boga. »Samo kdor nam more povedati, kdo je človek v resnici, kdor nam pokaže pot k njegovi uresničitvi, predvsem pa nam pokaže pot onkraj smrti, ta je resnični učitelj življenja.«

Več o knjigi





Avguštin Lah
V ZNAMENJU OSEBE

Avtor v njej razmišlja o človeku kot osebi v odnosu do samega sebe, do Boga in do bližnjega v družini, družbi, Cerkvi ter do okolja, v katerem živi. Odnosi, v katere človek stopa, so lahko zaradi različnih interesov tudi predmet zlorab. Človek, namesto da bi bil dar in vrednota, postane sredstvo. Negativnih posledic ne čuti le sam, temveč tudi družba in stvarstvo.

Več o knjigi





Pavle Krnc
ATA NAM JE POVEDAL

Ata nam je povedal je zbirka zanimivih in hudomušnih črtic, štorij in prigod ter tudi resničnih zgodb iz življenja naših dedov in babic, kakor jih je slišal, doživel in si jih zapomnil njihov avtor Pavle Krnc. Iz njegovih zapisov stopa pred nas podoba Dolenjske in njenih ljudi, kot so jih popisovali Jurčič, Stritar, Trdina in mnogi drugi.

Več o knjigi

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh