Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mednarodna konferenca z naslovom 'Duhovnost v današnjih evropskih kulturah'

Objava: 07. 03. 2011 / 10:23
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:09
Ustavi predvajanje Nalaganje

Mednarodna konferenca z naslovom 'Duhovnost v današnjih evropskih kulturah'

V veliki dvorani Teološke fakultete v Ljubljani bo v četrtek, 10. marca 2011, predaval prof. dr. Michael Paul Gallagher DJ s papeške univerze Gregoriana v Rimu.

V veliki dvorani Teološke fakultete na Poljanski cesti 4 v Ljubljani bo v četrtek, 10. marca 2011, ob 10.00 predaval prof. dr. Michael Paul Gallagher DJ s papeške univerze Gregoriana v Rimu. Predavanje, ki bo potekalo v sklopu mednarodne konference Duhovnost v današnjih evropskih kulturah (Spirituality in European cultures today), bo v angleščini in nosi naslov Sodobna kultura: izzivi za duhovnost (Modern Culture: Challenges to Spirituality).

Dr. Gallagher je dolgoletni profesor osnovnega bogoslovja na Univerzi Gregoriana, kjer je bil tudi več let dekan tamkajšnje Teološke fakultete. Izdal je številne publikacije in knjige s področja duhovnosti, pastorale, osnovnega bogoslovja in kulture. Pri nas je znan po delu Spopad simbolov, ki je prevedeno v slovenščino.

Program konference se bo istega dne ob 19.15 nadaljeval v Ksaverjevi dvorani v Duhovnem središču sv. Jožefa na ulici Janeza Pavla II. 13 na Poljanah v Ljubljani.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh