Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zahvalno bogoslužje ob 20-letnici Radia Ognjišče

Objava: 28. 11. 2014 / 11:56
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:20
Ustavi predvajanje Nalaganje
Zahvalno bogoslužje ob 20-letnici Radia Ognjišče

Zahvalno bogoslužje ob 20-letnici Radia Ognjišče

Radijci in poslušalci so se zbrali v baziliki Marije Pomagaj na Brezjah.

Sodelavci Radia Ognjišče in radijski poslužalci so se danes zbrali v baziliki Marije Pomagaj na Brezjah, da bi se Bogu zahvalili za doslej prehojeno pot in ga po Mariji prosili za blagoslov in varstvo v prihodnosti.



V uvodu v mašo je direktor radia, msgr. Franc Bole, opozoril na Božjo previdnost, ki je vedno spremljala vse sodelavce. Po njegovih besedah zadnjih dvajset let ni bila običajna zgodovina, ampak prisotnost Božje previdnosti, saj so začeli brez izkušenj in finančnih sredstev, Bog pa je poskrbel za oboje. Pridružili so se jim ljudje dobre volje, Božja previdnost je priskrbela prostore v Zavodu sv. Stanislava, prijatelji Radia Ognjišče pa so projektu omogočili poslovanje. Zato so se slavljenci ob jubileju s hvaležnostjo obrnili k Bogu in Mariji.

Slovesno zahvalno sveto mašo je ob somaševanju številnih duhovnikov daroval ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore. V nagovoru po evangeliju se je zahvalil začetnikom Radia Ognjišče za pogum in vztrajnost in jih spodbudil, naj bo temelj vsega njihovega delovanja oznanjanje Veselega oznanila.

Vir: Radio Ognjišče / M. M. Š.

Foto: Radio Ognjišče

Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh