Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Filozofija in esejistika

Evharistija, ljubezen svetnikov


Filozofija in esejistika

Evharistija, ljubezen svetnikov

Nicolas Buttet

Pošlji povpraševanje

Na zalogi le še nekaj izdelkov. Pred oddajo naročila prosimo, da preverite zalogo po telefonu: 01/360-28-28 ali e-pošti: narocila@druzina.si


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-90680-5-2
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Emanuel
Ikona seznama Leto izdaje: 2010
Ikona seznama Število strani: 400
Ikona seznama Mere: 160×235mm

O izdelku

Nicolas Buttet

"Vstopimo v šolo svetnikov, ki so tako velike pričevalci evharistične pobožnosti." Janez Pavel II

Z veliko notranjost prepričljivostjo in čudenjem nam pisec pomaga odkrivati največje zaklade, ki jih je Kristus zaupal - njegovo osebno navzočnost v evharistiji. Misli svetnikov in velike pričevalcev ter drobci iz njihovega življenja, posejani po straneh te knjige, nam govorijo o središčnosti evharistije za vernike skozi vso zgodovino in o življenjskih moči, ki so jo prejemali iz nje. Stran za stranjo se nas dotika njihova nepremagljiva ljubezen do Kristusa, resnično navzočega pod podobami kruha in vina.

Pričevanja so vpeta v poglobljeno predstavitev različnih vidikov evharistije, ki je "vir in vrhunec" vsakega krščanskega življenja. Delo ni v prvi vrsti učena študija o Najsvetejšem zakramentu, temveč knjiga življenja za vsakega kristjana. Zaradi izrpnosti in odgovorov na številko se obrnite na povezanega z evharistijo, pa bo v veliko pomoč tudi duhovnikom in katehetom, ki otroke in odrasle pripravljajo na prejem svetega obhajila, v vsem, ki označujejo evharističnega Kristusa.

Podobni izdelek

Filozofija in esejistika
12,00€ Poglej izdelek: Potovanje

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh