Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Založba Družina danes na SKS: Literarno zorenje [VIDEO]

Za vas piše:
P. P.
Objava: 25. 11. 2021 / 15:35
Oznake: Dogodek, Knjiga
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 25.11.2021 / 18:00
Ustavi predvajanje Nalaganje
Založba Družina danes na SKS: Literarno zorenje [VIDEO]
Nocojšnji gostji Katarine Ropret bosta Mateja Gomboc (na fotografiji) in Cvetka Sokolov. FOTO: Tatjana Splichal

Založba Družina danes na SKS: Literarno zorenje [VIDEO]

Na 37. Slovenskem knjižnem sejmu, ki – enako kot lani – pod geslom »Knjige povezujejo« znova poteka v e-obliki, sodeluje tudi Založba Družina z večernimi spletnimi pogovori.

Po torkovi predstavitvi knjige »Moderni adventni venčki« avtorice Sabine Šegula in včerajšnjem pogovoru ob knjigi »Prevrat krščanstva« z dr. Aljošem Kravanja in dr. Tadejem Riflom bo danes, v četrtek, 25. novembra 2021, ob 18. uri na YouTube kanalu Družina media na ogled pogovor »Literarno zorenje«.


Mladinski pisateljici z različno kilometrino

Novinarka in urednica Katarina Ropret bo gostila Cvetko Sokolov in Matejo Gomboc, mladinski pisateljici z različno literarno kilometrino, toda skupno točko – obe sta namreč žirantki literarnega natečaja pri reviji #Najst.

Kaj? Pogovor Literarno zorenje. Kje? YouTube kanal Družina media. Kdaj? V četrtek, 25. novembra 2021, ob 18. uri. Kdo? Katarina Ropret in gostji Cvetka Sokolov in Mateja Gomboc.

Predstavitev zmagovalcev literarnega natečaja

Gostji bosta v pogovoru spregovorili o svojih literarnih začetkih in zorenju, obenem bomo v sklopu nocojšnjega dogodka predstavili tudi letošnje zmagovalce literarnega natečaja za mlade pri reviji #Najst. Vabljeni k spremljanju!

Družinina nagradna igra

Ne pozabite na Družinino nagradno igro: vsi kupci v naših knjigarnah v času 37. Slovenskega knjižnega sejma imate možnost sodelovanja v žrebanju za knjigo »Ilustrirano Sveto pismo«, hkrati pa lahko pri nakupu v naših knjigarnah ali prek spleta v času sejma izkoristite odlične predpraznične popuste.

Več o Založbi Družina na 37. Slovenskem knjižnem sejmu tudi TUKAJ in TUKAJ.

Še dva dogodka

V nadaljevanju sejma se bo Založba Družina na svojem YouTube kanalu predstavila s še dvema dogodkoma: jutri, v petek, 26. novembra, se bo ustavila ob knjigi Franceta Balantiča »Muževna (sem) steblika«, v četrtek, 2. decembra, pa pripravlja počastitev zlatega jubileja Zorka Simčiča.

Kupi v trgovini

birma
Najst
5,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh