Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob nakupu nad 40€ vas čaka brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom!

Zapri
Iskanje
Pričevanja

Nikoli vama ne bo uspelo!


Pričevanja

Nikoli vama ne bo uspelo!

Justin Skeesuck, Patrick Gray

Besedo »nemogoče« sta Patrick in Justin slišala že tolikokrat, da se za razne dvomljivce ne zmenita več. Več
24,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Nikoli vama ne bo uspelo!
Nikoli vama ne bo uspelo!
24,90€

Lastnosti

Koda: 9789610405085
Avtor prevoda: Andrej Turk
Založba: Družina
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2018
Število strani: 248
Vezava: mehka
Mere: 140 x 210 mm
ISBN: 978-961-04-0508-5

O izdelku

Besedo »nemogoče« sta Patrick in Justin slišala že tolikokrat, da se za razne dvomljivce ne zmenita več. Rodila sta se v isti porodnišnici le dva dni narazen in zdi se, da sta že od tedaj najboljša prijatelja. Skupaj sta odraščala in drug drugega podpirala na vseh poteh življenja. Zadnja leta povsem dobesedno.

Justinu so pred časom odkrili napredujočo živčno-mišično bolezen, zaradi katere ne more uporabljati rok in nog. Oba skupaj sta se navajala na omejitve telesa, a nista dovolila, da bi bili zaradi tega omejeni tudi njuni življenji.

Ko je Justin izdal svoje sanje o potovanju po Caminu – starodavni romarski poti čez Pireneje in severno Španijo – se je Patrick brez pomisleka javil, da bo porival njegov voziček. Njuno 800 kilometrov dolgo potovanje, ki je trajalo šest tednov, je bilo najbolj naporna in najpomembnejša preizkušnja njunega prijateljstva. Bilo je polno fizičnih izzivov, najrazličnejših naključnih sopotnikov in globokih notranjih bitk.

Zgodba v tej knjigi je eden najlepših primerov pravega prijateljstva. Polno ljubezni, humorja in vere. Preberite, kako nas prijateljstvo lahko potisne onkraj naših omejitev … in nam pomaga, da postanemo najboljša oblika sebe.

Sanjajte o velikih rečeh!

Nazaj na vrh