Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Proza

Elija v Jeruzalemu


Proza

Elija v Jeruzalemu

Michael D. O'Brien

Elija v Jeruzalemu je sijajno napisan apokaliptični triler, ki preiskuje globine najpomembnejših duhovnih izzivov današnjega časa. Več
19,80€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Elija v Jeruzalemu
Elija v Jeruzalemu
19,80€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789617019094
Ikona seznama Avtor: Michael D. O'Brien
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Število strani: 228
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 148 x 210 mm
Ikona seznama ISBN: 978-961-7019-09-4

O izdelku

Jeruzalem, prestolnica treh svetovnih religij. Cerkev je napadena z vseh strani: bazilika Božjega groba je zaprta zaradi »obnovitvenih del«, župnijske cerkve so zaklenjene, redovniki in duhovniki pa v hišnem priporu.

V mesto prihaja predsednik Federacije evropskih držav, da bi vzpostavil nov svetovni red in storil korak naprej na bliskoviti poti do globalne oblasti. Prihajata pa tudi ostareli pater Elija, sedaj škof, in njegov redovni brat Enoh, preprost in iskren palestinski karmeličan. Elijevo poslanstvo se nadaljuje: razkrinkati predsednika kot Antikrista, o katerem govori Sveto pismo, in opozoriti človeštvo na nevarnost, ki mu grozi. Se bo Eliji uspelo soočiti s predsednikom? V mestu mrgoli od policistov in vojakov. Med napetim in skrivnostnim dogajanjem Elija spozna različne osebnosti, svetnike, dobrotnike, cinike in velike grešnike, ki ponazarjajo stanje duha sodobnega časa in vsak na svoj način Elija ovirajo ali mu pomagajo pri izpolnjevanju zaupane mu naloge.

Elija v Jeruzalemu je sijajno napisan apokaliptični triler, ki preiskuje globine najpomembnejših duhovnih izzivov današnjega časa.

Podobni izdelek

22,80€ Poglej izdelek: Stoji na rebri grad

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh