Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Duhovnost

Vrnitev

Zakaj se mladi oddaljujejo od vere in kako jih pripeljati nazaj v Cerkev

Novo
Duhovnost

Vrnitev

Zakaj se mladi oddaljujejo od vere in kako jih pripeljati nazaj v Cerkev

Pomoč in nasveti, ki bodo pomagali ustvariti okolje, v katerem boste otroka znova pripeljali h Kristusu in v njegovo Cerkev. Več
29,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Vrnitev
Vrnitev
29,90€

Lastnosti

Koda: 9789610409908
Avtor: Brandon Vogt
Avtor prevoda: Klementina Logar
Založba: Družina
Leto izdaje: 2024
Število strani: 232
Vezava: mehka
Mere: 145 x 230 mm
ISBN: 978-961-04-0990-8

O izdelku

Če ste vzeli v roke to knjigo, je zelo verjetno, da ste starši ali stari starši, ki vas skrbi, da se je vaš otrok oddaljil od vere. Verjetno se sprašujete: Kaj je šlo narobe? Sem storil dovolj? Kaj bi še lahko naredil? Lahko zdaj kaj storim? Kako popraviti skrhan odnos s Kristusom in Cerkvijo?

Knjiga Vrnitev ponuja izjemno in močno potrebno podporo ter odgovore na ta vprašanja. V njej boste našli oprijemljive in praktične nasvete. Avtor namesto k obupu poziva k izvirnosti in pogumu, novim pristopom, prežetim z živostjo nove evangelizacije.

Vrnitev vsebuje jasna spoznanja, zakaj ljudje opuščajo vero Cerkve. Nikogar ne graja niti obtožuje in se izogiba iskanju grešnih kozlov. Namesto tega se posveča rešitvi. Ta knjiga ne ponuja čarobnega zagotovila, da bo vaš otrok spet sprejel vero in Cerkev, vendar boste v njej našli pomoč in nasvete, da boste ustvarili najboljše mogoče okolje, v katerem boste otroka znova pripeljali h Kristusu in v njegovo Cerkev.

Nazaj na vrh