Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prva in največja zmaga v sezoni: Primož Roglič drugič očka!

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 04. 01. 2023 / 06:40
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.01.2023 / 06:57
Ustavi predvajanje Nalaganje
Prva in največja zmaga v sezoni: Primož Roglič drugič očka!
Nova velika zmaga za Primoža Rogliča! FOTO: FB Primož Roglič

Prva in največja zmaga v sezoni: Primož Roglič drugič očka!

Če se po jutru dan pozna, potem bo leto 2023 za slovenskega kolesarskega asa Primoža Rogliča srečno leto.

Kot je sinoči Primož Roglič sporočil sledilcem na družbenem omrežju, se je njegova družinica v začetku leta povečala, z ženo Loro sta namreč povila drugega sina – triinpolletni Lev je dobil bratca.

Hvaležni in počaščeni

»Ko se je leto šele dobro začelo, pa že praznuješ največjo zmago sezone. Hvaležni smo in počaščeni, da v našo družino sprejemamo še enega fanta,« je ponosno zapisal 33-letni kolesar Jumbo-Visme.

Namignil že lani na Vuelti

Da bo drugič očka, je Roglič namignil že lanskega avgusta med Vuelto, ko je kolesarskemu kolegu Rigobertu Uranu med pogovorom bežno omenil, da je njegova življenjska sopotnica noseča.


Lora veselo novico potrdila jeseni

Jeseni je veselo novico potrdila tudi Lora Roglič Klinc, ki je ob nosečniški fotografiji na družbenem omrežju duhovito pripisala: »Nekaj mi je padlo in se sekiram, ampak itak ne morem pobrati.«

Poroka brez pompa v Vili Vipolže

Dolgoletna partnerja Primož in Lora sta si večno zvestobo obljubila oktobra 2021 v krogu svojcev in prijateljev, brez vsakršnega pompa, v Vili Vipolže v Goriških brdih.

Zadovoljni z enim mirnim dnevom brez obveznosti

»Ko smo skupaj, poskušamo zares biti čim bolj skupaj. /…/ To so trenutki, ki štejejo kot neke vrste praznik. Poskušamo praznovati čim več: rojstne dneve, zmage … Nihče od naju ni preveč zahteven glede tega. Sva kar hitro zadovoljna z enim mirnim dnevom, ko smo lahko skupaj in brez obveznosti,« je pred časom v pogovoru za Praznično pojasnila Lora.

Primož Roglič z ženo Loro in sinom Levom pri prejšnjem predsedniku Borutu Pahorju. FOTO: Nebojša Tejić/STA

Kapetan na letošnjem Giru

Kot so sicer tik pred božičnimi prazniki sporočili iz Jumbo-Visme, bo Roglič, ki še vedno okreva po poškodbi, ekipni kapetan na eni od treh največjih letošnjih dirk, italijanskem Giru.

Zlati red za zasluge

Decembra lani je Primoža z zlatim redom za zasluge, »za izjemne športne dosežke, uveljavljanje Slovenije na svetovnem športnem prizorišču in navdih ljudem«, odlikoval prejšnji predsednik Borut Pahor.

Nalaganje
Nazaj na vrh