Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob nakupu nad 40€ vas čaka brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom!

Zapri
Iskanje
Šolski

Sodobno gospodarstvo 3

Elizabeta Zirnstein, Nataša Vrčon Tratar, Silvo Tratar

Učbenik v dveh vsebinskih sklopih obravnava temelje pravne kulture in pravno-organizacijske vidike poslovanja gospodarskih družb, je sistematičen... Več
34,30€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Sodobno gospodarstvo 3
Sodobno gospodarstvo 3
34,30€

Lastnosti

Koda: 9783708605449
E-knjiga: Ni e-knjiga
Število strani: 202
Vezava: mehka
Mere: 210 x 290 mm
ISBN: 978-3-7086-0544-9

O izdelku

Učbenik v dveh vsebinskih sklopih obravnava temelje pravne kulture in pravno-organizacijske vidike poslovanja gospodarskih družb, je sistematičen, tematsko in didaktično raznolik. Tako dijakom kot tudi učiteljem omogoča veliko mero fleksibilnosti in ustvarjalnosti. Pokriva veliko število tematskih področjih, ki so za dijake smiselna in povezana z njihovim osebnim in vsakdanjim življenjem kakor tudi s širšim gospodarskim okoljem. Zelo uporabni so številni spletni naslovi, kjer boste našli veliko dodatnega gradiva.

Učbenik obsega številne motivacijske in didaktične elemente, je problemsko in učno ciljno zasnovan. Odlikujejo ga različni delovni procesi in postopki, ki vključujejo številne konkretne primere. Izhaja iz učnih situacij, ki povezujejo splošno, strokovno in praktično znanje - ter se prilagajajo vsebinam iz sveta dijakov, ki so na tej stopnji že precej zreli in zahtevni. Bistvene značilnosti učbenika so spodbujanje samostojnega iskanja virov znanja, sodelovanja in raziskovanja ter usmerjenost k dijaku in procesom učenja. Številne naloge spodbujajo razvijanje poklicne usposobljenosti, samostojnosti in odgovornosti. Iz koncepta učbenika je razvidna nova vloga učitelja od predavatelja k mentorju.

Podobni izdelek

Biologija 3
Šolski
30,10€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh