Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Družbena vprašanja

Epidemija novih medijev

Jean-Claude Larchet

Iznajdba novih medijev v naši družbi je povzročila revolucijo, ki je primerljiva z iznajdbo elektrike in novih prevoznih sredstev. Več
34,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Epidemija novih medijev
Epidemija novih medijev
34,90€

Lastnosti

Koda: 9789610408932
Avtor prevoda: Mateja Petan
Založba: Družina
E-knjiga: Je e-knjiga
Leto izdaje: 2022
Število strani: 244
Vezava: mehka
Mere: 153 x 230 mm
ISBN: 978-961-04-0893-2

O izdelku

Navadno rečemo, da je iznajdba novih medijev v naši družbi povzročila revolucijo, ki je primerljiva z iznajdbo elektrike in novih prevoznih sredstev. Pa vendar je razlika med novimi mediji in drugimi iznajdbami, ki so korenito posegle v življenje sodobnega človeka, velika. 

Nobena druga tehnologija namreč ni tako dolgotrajno vpregla naših vsakdanjih dejavnosti, tako dosledno pritegnila našo pozornost in sodelovanje, tako korenito predrugačila bivanja in način dela ter tako silovito preplavila zasebna, družinskega in osebnega življenja in prodrla v notranjost naše duševnosti. Dejansko nobena druga tehnologija ni tako vseobsegajoče predrugačila našega pojmovanja prostora in časa, pogleda na svet, odnosov z drugimi ljudmi, predstav, ki jih imamo o sebi, značilnosti in ritma naših delovnih in prostočasnih dejavnosti, način komuniciranja in narave, sestave in oblik duševnega in intelektualnega življenja. Prav tako nobena druga tehnologija ni zaradi vpliva na vse omenjene načine bivanja, ki so srž našega obstoja, v tolikšni meri posegla v naše duhovno življenje.

Podobni izdelek

Digitalna demenca - žepna izdaja
Drugi priročniki
24,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh